Om Sidan

Min hemsida om ”Piratradio i Skandinaviska farvatten” med hem-snickrad HTM-kod lanserade jag 1996 och det känns ganska lagom att nu 21 år senare, d.v.s. 2017, göra en anpassning till modernare gränssnitt. Nu är Real-Audio ljudfiler ersatta med MP3 så att alla kan lyssna. Idag är det kanske inte lika relevant som tidigare att skriva om detta ämne, nätet flödar numera av information och flera bra böcker har skrivits i ämnet. Men jag ska försöka bli bättre på uppdateringar även om det kommer att ta tid att optimera WordPress som är helt nytt för mig.

Av upphovsrättsliga skäl är det inte möjligt att tillhandahålla musik, vare sig streamad eller för nedladdning. Jag vill rekommendera  http://www.scandinavianoffshoreradio.com en förening som har avtal med KODA, den danska motsvarigheten till STIM. Här finns det mesta tillgängligt och Admin uppdaterar med nya filer efterhand.

Jag känner stor tacksamhet till alla som jag lärt känna inom ramen för detta intresseområde och som bidragit med material och annan intressant information.

Mina tankar går därför främst till.

Nils-Eric Svensson, Kenneth Andersson, Klas Vik, Mats Lindgren, Ragnar Landerholm, Oscar Bjerelius, Kurt Nilsson, Bo Bladh, Bruno (Roye) Westerlind, Lennart Christiansson, Kjell Kristoffersson, Kjell Ekholm, Fredric Karén, Jerry Katz, Ib Hansen, Niels Vangkilde, Ole Baden och många andra…. Många har lämnat oss men minnena finns alltid kvar.